Kwakman genomineerd voor BinnenBouw Expert Award 2018-2019

23 juli 2018

Wij zijn vereerd! Naast Verwol en Bimmerman is Kwakman genomineerd voor de Binnenbouw Expert Award 2018-2019, een nieuwe prijs in de bouwsector. Ondernemingsvereniging NOA en producentenvereniging NVF organiseren i.s.m. plafondenwand.info een awarduitreiking voor de meest vooruitstrevende organisatie in de (droge) binnenbouw. Op donderdag 15 november 2018 vindt de uitreiking plaats.

Nominatie BBE Award

Onze branche kent inmiddels verschillende prijswedstrijden. Het bedrijf dat het meest bijzondere project oplevert, ontvangt doorgaans een award. De verantwoordelijke commissie van de BinnenBouw Expert Award hanteert echter een andere aanpak. Zij beoordeelt de deelnemers op basis van vier thema’s: marktpropositie, organisatie, klantenservice en innovatie. Aan de hand van deze opzet kijkt een onafhankelijke jury welke organisatie het meest vooruitstrevend is.

Wij zijn ontzettend trots op deze officiële erkenning en kijken ongelooflijk uit naar het spannende moment van uitreiking.
Wil jij er ook bij zijn? Dat kan! Je kunt je hier aanmelden. Per e-mail ontvang je een uitnodiging zodra de locatie bekend is.