Kwakman met e-step in positieve beweging richting toekomstproof afbouwen

21 juni 2019

Met de aankomende introductie van de e-step is Kwakman toekomstproof als het gaat om mobiliteit in het centrum van Amsterdam. Onze medewerkers parkeren straks het bouwbusje buiten de kern van de stad en zoeven vervolgens op een e-step moeiteloos het centrum in. Deze manier van vervoer maakt binnenkort de dure en schaarse parkeerplaats overbodig. Tegelijkertijd wordt de uit zijn voegen barstende binnenstad verlost van werkvervoer. Hoe we dat doen met benodigd gereedschap? Dat ligt gewoon klaar voor gebruik in één van onze Bouwlockers, de verplaatsbare opslagunit op de bouwlocatie (waar overigens met gemak een step in past). Het wachten nu is op groen licht van gemeente Amsterdam. Want elektrisch steppen mag (nog) niet zomaar in Nederland.

Met e-step toekomstproof afbouwen

We zijn allemaal verantwoordelijk voor het probleem. Ook Kwakman. 
Kwakman constateert al geruime tijd ontwikkelingen en problemen in de bouw als het gaat om (opslag)ruimte, en dan met name bij binnenstedelijke projecten. Niet alleen het gebrek aan ruimte, maar ook de fors gestegen parkeertarieven in de Nederlandse steden – Amsterdam voorop – raken ondernemers in de portemonnee. Kwakman denkt na over werkende oplossingen en lanceert een langetermijn-antwoord voor bouwende ondernemers: de Bouwlocker. Daarnaast introduceren we een nieuw vervoersmiddel aan ons personeel, namelijk de elektrische step. Bouwlocker en de e-step kunnen samen een gouden combinatie gaan vormen bij het oplossen van meerdere problemen die ons tegemoet treden. Jaap Buijs, directeur van Kwakman, hoopt op een spoedig akkoord om de elektrische step in gebruik te nemen: “Het is een simpele en goedkope oplossing om de stad leefbaarder te maken. En als ondernemer bespaar je enorm op parkeerkosten. De e-step verdien je in principe binnen één week terug! Een absolute win-win."

Bouwlocker
Bouwlocker is nieuw en kwam onlangs vers uit de koker van Kwakman. Het is de vooruitstrevende knaap op de traditionele bouwplaats, de graag geziene nieuweling, soms ook wel getypeerd als ‘de frisse wind’. Bouwlocker heet hij dus, een slimme opslagunit die te huur is voor elke bouwprofessional. Bouwlocker is vermenigvuldigbaar, stapelbaar en makkelijk te verplaatsen, ook naar een andere verdieping! De stevige en doelmatige kerel, uit robuust plaatstaal gesmeden, ontstond bij Kwakman uit de gedachte: 'als het sneller en beter kan, dan doen we dat’. In omvang is Bouwlocker redelijk bescheiden, maar zijn aspiraties reiken tot de hemel. Hij verzekert u van tijd- en kostenbesparing, zorgt ervoor dat u uw schaarse (opberg)ruimte maximaal benut en elimineert dagelijks oponthoud met het verplaatsen en uit- en inpakken van gereedschap. Bouwlocker komt in de kleur blauw maar kan desgewenst ook in uw bedrijfskleuren verschijnen, eventueel voorzien van logo of andere onderscheidende kenmerken. Het mooiste is dat Kwakman hem deelt: Bouwlocker is te huur!