Kwakman multidisciplinair aan de slag in gezondheidscentrum SEIN in Cruquius

6 januari 2016

Een prachtig begin van het nieuwe jaar.

Goed begin van het nieuwe jaar

Vanaf januari gaan de vakmannen van Kwakman aan de slag in het nieuw te bouwen gezondheidscentrum van SEIN in Cruquius. Voor ons gelijk een bijzondere opdracht in dit nog jonge nieuwe jaar aangezien het een van de eerste projecten is waarbij al onze nieuwe disciplines samenkomen. Naast de voor ons zo bekende Metalstud wanden en plafonds tekenen wij in opdracht van BAM Bouw & Techniek óók voor levering, productie en afwerking van o.a. het schilderwerk, maatwerk meubilair, keukens, plinten en vensterbanken.

Overname PB Interieurbouw maakt meer mogelijk voor Kwakman Afbouw
Stuk voor stuk nieuwe ontwikkelingen die vorig jaar zijn ingezet en o.a. mede mogelijk gemaakt door de gedeelde overname en in huis gehaalde kennis en ervaring van PB Interieurbouw. Het stelt ons in staat om vanaf heden een breder product- en dienstenaanbod te kunnen bieden op het gebied van interieur- en projectinrichting, maatwerk meubilair en halffabrikaten als koven, plinten, vensterbanken etc etc


Duurzaam ontwerp van StudioWA
Het gebouw, een ontwerp van StudioWA uit Amersfoort, is volledig energieneutraal en ambieert een hoge BREAAM-NL duurzaamheidsscore. De innovatieve nieuwbouw is speciaal ontworpen voor cliënten met een epilepsie-zorgvraag.
> Website StudioWA

Stichting SEIN
Het Gezondheidscentrum van SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland) is een centrum van expertise op het gebied van medische, paramedische, gedragswetenschappelijke en psychosociale epilepsiezorg.
> Website SEIN

SEIN mede-ontwikkelaar van Plan Wickevoort
Het gezondheidscentrum is een onderdeel van de grootschalige herontwikkeling van de Cruquiushoeve. Deze locatie zal o.a. plaats gaan bieden aan een nieuw woongebied en onderwijsvoorzieningen. De plannen voor dit gebied zijn in samenwerking gerealiseerd door SEIN, gebiedsontwikkelaar AM en woningstichting Eigen Haard. Het nieuwe woongebied zal Landgoed Wickevoort gaan heten naar de familie Van Wickevoort Crommelin die de oorspronkelijke Cruquiusboerderij exploiteerde in de negentiende eeuw.
> Website Landgoed Wickevoort
> Website Eigen Haardl
> Website AM
> Website BAM Bouw en techniek

Goed begin van het nieuwe jaar Bekijk foto's (2)