Kwakman zoekt nóg een werkvoorbereider / aankomend BIM modelleur

26 januari 2015 Vacature

Kwakman Afbouw ambieert groei, ontwikkeling en samenwerking. Dat kunnen we niet alleen, daar hebben we mensen voor nodig. We zijn daarom wederom op zoek naar een leergierige werkvoorbereider / aankomend BIM modelleur met ambitie die ons in dit streven komt ondersteunen.

Als werkvoorbereider ben je bekend en bedreven in AutoCAD en Revit en heb je tevens enige ervaring of in ieder geval bovenmatige interesse in BIM. We verwachten van je dat je jezelf hierin verder wilt ontwikkelen en bieden daar ook de mogelijkheden toe. Tevens kun je goed overweg met Excel en Word en eventuele andere branchegerelateerde software. Heb je daarnaast ook nog werkervaring binnen de (af)bouw branche dan stellen we het zeer op prijs stellen als je zou willen reageren.

Wij vragen creativiteit, flexibiliteit en ambitie. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en een absoluut dynamische baan met een ruim takenpakket waarin je jezelf voortdurend kunt en wilt verbeteren. Je maakt onderdeel uit van een intensief samenwerkend en compact BIM team onder leiding van BIM coördinator Joanne Schilder.

Herken je jezelf hierin en wil je meer weten?
Stuur je CV en motivatie naar j.veerman@kwakmanafbouw.nl, t.a.v. John Veerman.
Heb je vragen? Bel 0299-374268.