Overtuigd van nieuwe koers FC Volendam verlengt Kwakman sponsorovereenkomst met twee jaar

14 mei 2020

Juist nu, in deze bijzondere en onzekere tijd voor ondernemers en ook FC Volendam, voelt Kwakman zich geroepen om de Volendamse voetbalclub te blijven helpen bij het behalen van de sportieve ambities. Met herwonnen fiducie in ‘onze’ club tekenden wij gisteren de tweejarige verlenging van onze sponsorovereenkomst met FC Volendam.

Verlenging sponsoring FC Volendam

In april vorig jaar zette FC Volendam nieuwe koers in
Met de aanstelling van Wim Jonk en zijn team in april vorig jaar, vaart FC Volendam een compleet nieuwe koers. Onder Jonk onderging eerst de RvC een opfrisbeurt en later het bestuur. De eerste stappen richting professionalisering op technisch gebied werden daarmee gezet. En hoewel de naam Wim Jonk onlangs in verband werd gebracht met andere Eredivisieclubs, blijft hij voorlopig trouw aan FC Volendam. Naar eigen zeggen is hij nog niet klaar met de missie die ze gezamenlijk zijn aangegaan. Er wordt met het hele team keihard gewerkt om het niveau te verhogen. 

Hoofdtrainer Wim Jonk: “Ik miste de energie vanuit het publiek.”
Vorig jaar committeerde Wim Jonk, Nederlands voormalig voetballer, zich voor twee jaar aan ‘zijn’ club, met de optie voor verlenging tot drie jaar. Volgens Wim zou Volendams voetbal voor lef en creativiteit moeten staan. Dat miste hij de laatste jaren steeds vaker op het veld. Het ontbrak aan pit en energie in het stadion. Omdat hij de tijd er rijp voor achtte, werd Wim bij ingang van het seizoen 2019/2020 hoofdtrainer van FC Volendam. In eerste instantie niet alleen om te winnen, maar vooral om opnieuw bij de basis te beginnen. Wim begon met het neerzetten van een structuur waarmee de club zich omhoog kan werken. 

Hoewel FC Volendam vorig seizoen nog tot de lagere orde van de Eerste Divisie behoorde, wordt er onder leiding van Jonk en zijn team weer mooi en energiek voetbal gespeeld en staat Volendam op de derde plaats in de Keuken Kampioen Divisie.


Afbeelding: FC Volendam
Van links naar rechts: Simon Schilder (Commercieel manager Kwakman Servicebouw / partner), Martijn Molleman (Manager Commercie FC Volendam), Jaap Buijs (directeur Kwakman Groep).