Tom Jonk en Jan Tol benoemd tot directie Afbouw en Servicebouw

29 januari 2024

Met trots kondigen wij de benoeming aan van Tom Jonk als directeur en Jan Tol als adjunct-directeur van Kwakman Afbouw en Kwakman Servicebouw.

Tom Jonk en Jan Tol benoemd tot directie Afbouw en Servicebouw

Als onderdeel van de voortdurende optimalisatie binnen Kwakman Groep, waarbij elke entiteit zijn eigen leidinggevende directie heeft, is deze organisatorische aanpassing nu ook doorgevoerd bij Kwakman Afbouw en Kwakman Servicebouw. Jaap Buijs en Will Jonk, directeur en technisch directeur van de groep, zijn nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling en groei van alle bedrijfsonderdelen, waarmee Kwakman Groep zich positioneert als een sterke partner voor totale/integrale afbouwprojecten.

Deze strategische beslissing versterkt niet alleen onze operationele efficiëntie maar biedt ook nieuwe mogelijkheden voor medewerkers met ambitie binnen onze organisatie. Kwakman Groep blijft een werkgever waar ontwikkeling wordt gestimuleerd, en deze benoemingen passen naadloos in ons streven om een omgeving te creëren waarin medewerkers kunnen blijven groeien.

Met de recente benoemingen van Tom Jonk en Jan Tol als directie van Kwakman Afbouw en Kwakman Servicebouw, blijft Kwakman Groep zich inzetten voor groei, ontwikkeling en het bieden van ongeëvenaarde oplossingen aan haar opdrachtgevers.