Wouter Döpp; een nieuwe Vakman van Kwakman

16 december 2014 Een nieuwe vakman!

De feestdagen staan voor de deur dus de balans over het afgelopen jaar kan voorzichtig worden opgemaakt. Voor Kwakman Afbouw is het in alle opzichten een bijzonder en positief bewogen jaar geweest. Wij hebben prachtige nieuwe projecten aan onze orderportefeuille mogen toevoegen dus eigenlijk kan 2015 voor ons al niet meer stuk. En toch; onze ambitie voor 2015 gaat verder dan dat. Wij zullen wederom op zoek gaan naar beweging, naar verandering en naar meer dynamiek in de markt en in onszelf.

Nieuwe mankracht
En om die extra dynamiek en beweging te bewerkstelligen hebben we extra energie en mankracht nodig geacht. Mankracht die onze ambities en plannen willen ondersteunen. Vanaf 01 januari 2015 zullen wij daarom ons team versterken met 3 nieuwe ‘vakmannen van kwakman’ die wij de komende weken op de valreep nog aan u zullen voorstellen.

Wouter Döpp
De eerste, en met zijn 24 jaar gelijk de jongste in de rij is Wouter Döpp welke vanaf 1 januari zich bij ons team zal voegen als werkvoorbereider / BIM modelleur. Wouter is afgestudeerd in bouwkunde-uitvoeringstechnologie, woont in Koog a/d Zaan en omschrijft zichzelf als gedreven en avontuurlijk. Gezien zijn passie voor windsurfen kunnen we ons daar wel wat bij voorstellen. Ook is zijn avontuurlijke geest goed van pas gekomen tijdens een wereldreis die hij samen met zijn vriendin heeft gemaakt.
Jonge mensen met durf, ambitie en die het avontuur niet schuwen. Dát zien we natuurlijk graag terug bij Kwakman Afbouw want het illustreert precies wat we blijvend ambiëren in de toekomst: beweging, verandering en dynamiek.