Over ons

Groot en complex?
Daag ons uit!

Door ambitie gedreven
en scherp in het proces

Kwakman is een one stop shop in totaalafbouw. Zonder moeilijke communicatielijnen en met de ambitie om projecten slimmer, sneller en beter te maken. Door onze ervaring brengen wij rust in het afbouwproces. Samen met onze klanten, relaties en elkaar bereiken we door scherpte en openheid het beste resultaat. Iedere dag zoeken we naar verrassende oplossingen en proces verbeteringen. Daardoor zijn we voor steeds completere projecten een volwaardige en interessante partner.

Kwakman is de uitgesproken nummer 1 in afbouw engineering

We zijn vernieuwend in onze focus op duurzaamheid. Innoveren in het gehele bouwproces. We hebben de ambitie om de bouw blijvend te veranderen. Onze vernieuwende werkwijze draait om minder verspilling, zowel in tijd als in materiaal. In één keer de juiste producten op de juiste manier gemonteerd. Clashvrij en zo snel mogelijk. Wij zijn niet zonder reden dé afbouwer van onder andere het Rijksmuseum, The Mall of the Netherlands, EMA en Adyen. Kwakman bouwt de toekomst, vandaag!

Core competenties

Onze belofte:
wij lossen op!

Team
We beschikken over een uiterst getalenteerd team van ambitieuze specialisten. Vinders van lumineuze oplossingen en kansen.

Core competenties

Groot en complex?
Daag ons uit!

Engineering
We ontwikkelen in eigen beheer digitale oplossingen, zoals award-winning BIM-plugins voor onze engineers en gepatenteerde managementsoftware voor ondersteunende processen.

Core competenties

Toonaangevend marktleider
in totaalafbouw

Prefab
We zijn extreem ver in de implementatie van geprefabriceerde maatwerkelementen in binnenbouw én de logistieke aanvoer hiervan.

Core competenties

Eens de pionier in de afbouw,
áltijd de pionier in de afbouw

Specialismen
Ons droge- en natte dienstenpakket is compleet. In combinatie met turn key projectinrichting en uitmuntende engineering bieden we een integrale oplossing in binnenbouw.

Core competenties

Samen bouwen we aan
de toekomst, vandaag!

Netwerk
Slimmer bouwen is samen bouwen. We vullen elkaar aan en beschikken over een breed en diep netwerk van toeleveranciers en monteurs.

Neem contact met ons op

Kwakman ontstijgt grenzen en neemt jou mee. Maak kennis met onze baanbrekende werkwijze.

Neem contact op