Werken bij Kwakman

Vernieuwende ideeën, verrassende oplossingen en permanente innovatie zijn ons werkterrein. Een perfecte interactie tussen werkvoorbereiding en uitvoering zijn daarbij onmisbaar. Wat kenmerkt een ‘vakman van Kwakman’? Hij of zij is permanent nieuwsgierig naar hoe dingen nóg beter kunnen. Leergierig, oplossingsgericht en ingesteld op teamwork. Of je nou werkt met BIM, LEAN, zaag of kwast. Je bent een pure samenwerker, die vóóruit wil en die investeert in eigen kennis en vaardigheden. En dus in je eigen toekomst.

Voor en achter de schermen
Afbouwen bij Kwakman is het streven naar steeds verdergaande perfectie in procesbeheersing en automatisering. BIM en logistiek management spelen een bepalende rol. Op de werkplek zet Kwakman vaklieden in die kwaliteit met een grote K schrijven en ter plekke oplossingen bedenken. Sleutelfiguren die in de praktijk beslissingen nemen waardoor iets nét weer even beter en sneller kan. Kantoor en bouwplaats: beide bevattten ze het onmiskenbare Kwakman-DNA.

De gemene deler 
Steeds meer medewerkers van Kwakman doorliepen een universitaire studie of (bouwkundige) opleiding op HBO-niveau. Vele anderen zijn op vroege leeftijd onderaan de afbouwladder begonnen. Jonge mensen met meer aanleg voor de praktijk dan voor theorie. Harde werkers die van leerling opklommen tot bijvoorbeeld zelfstandig monteur, uitvoerder en vervolgens projectleider. Passie voor het afbouwvak is wat deze doeners en denkers verbindt, de wil om uit te blinken hebben ze allemaal. Beide krijgen er volop kansen voor terug.

Samen verbeteren, verbeteren, verbeteren?
Stuur dan je cv en motivatie naar info@kwakmangroep.nl.
Of bel 0299-374268 (Volendam)/073-3037300 (Den Bosch), dan drinken we een bak koffie.