Gerko tekent sponsorovereenkomst sc Heerenveen

17 augustus 2021

Gerko Tribune / Gerko Afbouw neemt als nieuw sponsorlid plaats in het Abe Lenstra stadion! Kort voor de bouwvakvakantie zette Gerko een handtekening onder de overeenkomst en verbindt zich daarmee voor de komende drie jaar als sponsor aan sc Heerenveen. 

Gerko tekent sponsorovereenkomst sc Heerenveen

Met een productiehal voor tribunebouw in het Friese Harlingen voelt Gerko zich thuis bij de profvoetbalclub uit Heerenveen. “Niet alleen vanwege het Friese bloed dat we delen. Net als sc Heerenveen willen wij als onderneming uniek zijn”, zeggen Maurits Kooistra, Rienk Kooistra en Jacob Zaagemans van Gerko. “Onze mentaliteit past bij die van sc Heerenveen, het voelt goed om onderdeel te zijn van de club."

Gerko Afbouw en Gerko Tribune zijn onderdeel van de Kwakman Groep en staan voor innovatie en specialisatie op het gebied van modulaire tribunebouw en specialistische afbouw. Samen voltooien we prachtige projecten.

Nog altijd blinkt Gerko uit in het realiseren van de meest spraakmakende creaties die we terugzien in o.a. bioscoop- en theaterzalen, maar ook in collegezalen en muziekgebouwen.