Vacature: Kwakman zoekt ervaren schilders

2 november 2017

De Kwakman Groep groeit door en dat betekent nieuwe kansen voor de juiste mensen! Wij zijn op zoek naar ervaren schilders die willen werken in een vast dienstverband.

Vacature: ervaren schilders gezocht

Wat verwachten we van jou?
• Je bent allround en hebt aantoonbare ervaring
• Je bezit een rijbewijs;
• Je bent gewend om zelfstandig te werken;
• Je doet enthousiast je werk en gaat voor kwaliteit.

Heb je ook nog ervaring in (latex) spuitwerk, dan is dat voor ons een belangrijke pré!

Waar kom je terecht?
Kwakman is toonaangevend in afbouw voor opdrachtgevers in heel Nederland. We lopen voorop in innovatieve werkmethodes, automatisering, planning, flexibiliteit en uitvoering. Bovendien bieden we onze werknemers uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wel zeggen we het er meteen eerlijk bij: werken bij Kwakman is niet voor iedereen weggelegd. De meerwaarde die wij onze klanten bieden is immers mede op onze mensen gefundeerd.Een vakman van Kwakman is bovengemiddeld ambitieus en draagt bij aan het unieke karakter dat de Kwakman Groep van anderen onderscheidt. In zo’n team, waar praktische vaardigheden én inhoudelijke bagage samen de essentie vormen, moet je naadloos passen. Lees meer over werken bij Kwakman.

Kijken of het klikt?
Als de activiteiten en werkopvattingen van Kwakman je aanspreken, nodigen we je uit om te solliciteren. Stuur je CV en motivatie naar Jan Buijs. Email: j.buijs@kwakmanschilderwerken.nl.