Een kroon op ons werk: Haagse B30 wint prestigieuze Frame Award

8 juni 2018

Rijksvastgoedbedrijf B30 in Den Haag is winnaar van de internationale Frame Awards in de categorie Governmental Interior of the Year Society. Een kroon op ons werk. Het ontwerp voor dit veelomvattende project kwam van KAAN Architecten.

Frame Award B30

Het was in 2016 toen Kwakman in opdracht van Breijer/Facilicom werkte aan deze gedenkwaardige opdracht. Gezien de grootte, specialisatie en diversiteit aan toepassingen zien wij B30 als een bijzonder project waar we nog altijd trots op zijn. Wij monteerden er duizenden meters metalstud wanden en akoestische OWA plan plafonds, die naadloos aansloten op de vele door ons verwerkte en geplaatste lichtkoepels.

De bijzondere door KAAN Architecten ontworpen lichtkoepels zijn geprefabriceerd van VARI glasvezelversterkt gips. Tevens zijn van ditzelfde materiaal decoratieve ronde kozijnkaders gemaakt. Een meesterwerk van onze prefab specialisten en een absolute verrijking van het interieur.

B30, het nieuwe kenniscentrum van de overheid was destijds een grootschalig transformatiebouwproject. Kwakman tekende grotendeels voor de afbouw en is actief betrokken geweest bij de werkvoorbereiding en BIM-engineering.

De prestigieuze award-uitreiking wordt jaarlijks georganiseerd door FRAME, het internationaal toonaangevende magazine en mediaplatform voor interieur, design, architectuur en product design. Wij maken graag gebruik van de gelegenheid om KAAN Architecten alsnog te feliciteren met de toonaangevende Frame Award. Proficiat!