Transformatie

Transformatieprojecten kenmerken zich door hun vaak grootschalige en binnenstedelijke karakter, met als gevolg een gebrek aan tijd én ruimte op én rond de bouwplaats. Dat vraagt om een specifieke benadering als het gaat om logistiek, planning en samenwerking. 

Voor afbouw in transformatieprojecten is Kwakman preferred supplier van de grootste aannemers én afnemers van Nederland. Oftewel: uitvoerende en ontwikkelende bouwbedrijven maar ook opdrachtgevers zoals vastgoedbezitters en -huurders.

Slimme oplossingen,
grote impact

Kwakman onderscheidt zich met innovatieve oplossingen die leiden tot minder afval, minder stof, minder transportbewegingen, kortere doorlooptijden en een efficiënter gebruik van vierkante meters op de bouwplaats. Denk hierbij aan materiaal-pakketten per kamer, slimme opslag-containers op de bouwplaats, innovatieve prefab-oplossingen voor binnenwanden, vormvrije prefab gips-elementen en monteurs ‘zonder’ gereedschap en bus.

Integrale aanpak,
totale controle

Kwakman is proactief, inventief en we beschikken over het aanpassingsvermogen dat nodig is om multidisciplinair te opereren in de complexere bouwprojecten. Kwakman staat garant voor een waterdichte werkvoorbereiding, voor een feilloze planning, voor doeltreffende communicatie met partners zoals toeleveranciers en voor een adequate uitvoering van droge afbouw, natte afbouw, interieurbouw, brandpreventie en akoestische oplossingen.

Prefabricage en standaardisering vanuit engineering

Kwakman investeert continue in talentvolle mensen, in kansrijke samenwerkingen en innovaties die het verschil gaan maken. Daarom onderscheiden we ons inmiddels met vergaande 3D engineering in BIM, met in-house ontwikkelde software en met prijswinnende prefab-oplossingen. Tel daar bij op: onze integrale oplossing voor complete binnenbouw én ons brede en diepe netwerk van partners om grootschalige projecten te kunnen managen. 

Meer weten over onze Divisie Transformatie?

Neem dan vrijblijvend eens contact op met één van deze mannen. Ze vertellen er graag over.

Alle divisies
Over Kwakman Groep
Tom Jonk
Tom Jonk Commercieel manager 06-30367092
Mark Redelaar
Mark Redelaar Hoofd calculatie 06-51806796

Diensten die we leveren in transformaties.