Het is dubbel feest bij Bouwlocker! Bouwlockers hebben nieuw digitaal slot en zijn nu ook verkrijgbaar bij onze nieuwe partner Raab Karcher.

14 juli 2020

Uitbundig gestemd, maar op 1,5 meter afstand, klinken we onze glazen want het is dubbel feest bij Bouwlocker! Bouwlocker viert, behalve het nieuwe digitale slot aan de opslagunits, tevens de officiële partnerovereenkomst met Raab Karcher, leverancier in bouwmaterialen en specialist in bouwlogistiek. Samen met Raab Karcher maken we het voor bouwprofessionals mogelijk om optimaal te profiteren van de vele voordelen van de Bouwlocker. Vanaf heden verhuurt Raab Karcher de Bouwlockers met digitaal slot via Leanworks, een onderliggende werkmaatschappij voor alle logistieke diensten die het bedrijf verleent, alle op het gebied van slimme bouwlogistiek. Met het partnerschap wil Bouwlocker een volgende stap maken richting volwassenheid, waarbij de focus ligt op groei en ontwikkeling.

Dubbel feest bij Bouwlocker!

Monteurs zeer te spreken over eerste ervaringen met nieuwe digitale slot van de Bouwlocker
Vanaf de werkvloer klinken de eerste positieve geluiden over de noviteit van de Bouwlocker. Elke Bouwlocker is namelijk sinds kort voorzien van een slim digitaal slot, welke is te openen met de Bouwlocker app. Monteurs beoordelen de slotcombinatie met de mobiele app als ontzettend gebruikersvriendelijk: “Via onze mobiele telefoon kunnen we de Bouwlocker openen met één druk op de knop. Super snel en makkelijk, helemaal top!” Bovendien kunnen beheerders via de app aan meerdere vaklieden per locker toegang verlenen en deze per individu weer simpel ongedaan maken. Het digitale slot is gecertificeerd waardoor de inhoud verzekerd kan worden tot 2.500 euro.

Bouwlocker, uw onmisbare opslagruimte op de bouwplaats
Bouwlocker is een slimme opslagunit die te huur is voor elke bouwprofessional. Bouwlocker is vermenigvuldigbaar, stapelbaar en makkelijk te verplaatsen, ook naar een andere verdieping! De stevige opslagunit ontstond bij Kwakman uit diverse behoeftes: ruimtegebrek op de bouwplaats, weinig parkeermogelijkheden, hoge parkeertarieven in de stad etc. Met de inzet van Bouwlocker hoeft de verplaatsing van medewerkers naar de bouwplaats niet meer per se in een bouwbusje, maar kan prima met het ov of georganiseerd busvervoer. Dat zorgt voor minder auto’s op de weg en in de stad en verhoogt bovendien de productiviteit. Gereedschap is snel voorhanden en Bouwlocker kan - vanwege zijn compacte formaat - desgewenst verplaatst worden naar de verdieping waar gewerkt wordt. Bouwliften blijven zo minimaal belast en gereedschap is verzekerd van een veilige plaats.

Website Bouwlocker
Website Leanworks (Raab Karcher)


Wellicht vindt u dit ook interessant:

Dubbel feest bij Bouwlocker! Bekijk foto's (2)