OWAplan

Meer weten?

Neem contact op met:


ing. Jaap Buijs
Directeur
Mobiel:
+ stuur email

Mogelijkheden zijn grenzeloos

Mogelijkheden OWAplan zijn grenzeloos

Ieder ontwerp verdient volledige vrijheid en met OWAplan geeft u ruimte aan uw creativitieit. OWAplan kan in iedere vorm of richting worden aangebracht en is in elke maat of kleur toepasbaar. Richtingloos ontwerpen was nog nooit zo makkelijk uitvoerbaar. 

De plafondpanelen zijn gemaakt van minerale wol en bekleed met een geluiddoorlatend vlies, perfect om aanwezige installatietechniek te verbergen of te integreren. Daaroverheen wordt speciaal ontwikkeld akoestisch spuitwerk aangebracht.

 

Fijne oppervlaktestructuur met unieke uitstraling

OWAplan kent twee varianten in oppervlaktestructuur: fijne (KS) en zeer fijne oppervlaktestructuur (GS), met elk een bepalende uitstraling. Beide varianten hebben een bijzonder hoge absorptiewaarde van 0.9 aw wat voor monolithische plafonds uitzonderlijk hoog is.

OWAplan KS heeft een lichte structuur. Uw plafond wordt strak en elegant, maar blijft levendig voor het oog. OWAplan GS heeft een zeer fijne, nauwelijks zichtbare structuur. Hiermee creëert u een uitermate strakke uitstraling, maar met een warme akoestiek.

Fijne oppervlaktestructuur met unieke uitstraling
Duurzaamheid telt

Duurzaamheid telt

OWAplan is een product dat cradle-to-cradle gecertificeerd is. Dat betekent dat het een duurzaam plafond is van gerecycled materiaal, die aan het eind van zijn levensduur ook weer volledig wordt gerecycled (OWA Green Circle). Gebruikte OWA plafondpanelen worden ingenomen om geheel als grondstof te dienen voor nieuwe panelen.

Verwerking OWAplan vereist vakmanschap

Het juist aanbrengen van akoestische producten vraagt om bedrevenheid, precisie en meesterschap. Kwakman beschikt over verregaande productkennis en pastte OWAplan reeds toe in tientallen indrukwekkende referenties. 

Wilt u OWAplan toepassen in uw project en zoekt u een deskundige partij voor de implementatie? Kwakman adviseert graag in een vroeg stadium!