Volledige flexibiliteit in het ontwerpen van uw akoestisch plafond

Mogelijkheden zijn grenzeloos

Mogelijkheden zijn grenzeloos

Ieder ontwerp verdient volledige vrijheid en met OWAplan geeft u ruimte aan uw creativitieit. OWAplan kan in iedere vorm of richting worden aangebracht en is in elke maat of kleur toepasbaar. Richtingloos ontwerpen was nog nooit zo makkelijk uitvoerbaar. 

De plafondpanelen zijn gemaakt van minerale wol en bekleed met een geluiddoorlatend vlies, perfect om aanwezige installatietechniek te verbergen of te integreren. Daaroverheen wordt speciaal ontwikkeld akoestisch spuitwerk aangebracht.

 

Fijne oppervlaktestructuur met unieke uitstraling

OWAplan kent twee varianten in oppervlaktestructuur: fijne (KS) en zeer fijne oppervlaktestructuur (GS), met elk een bepalende uitstraling. Beide varianten hebben een bijzonder hoge absorptiewaarde van 0.9 ɑw wat voor monolithische plafonds uitzonderlijk hoog is.

OWAplan KS heeft een lichte structuur. Uw plafond wordt strak en elegant, maar blijft levendig voor het oog.
OWAplan GS heeft een zeer fijne, nauwelijks zichtbare structuur. Hiermee creëert u een uitermate strakke uitstraling, maar met een warme akoestiek.

Fijne oppervlaktestructuur met unieke uitstraling
Duurzaamheid telt

Duurzaamheid telt

OWAplan is een product dat cradle to cradle gecertificeerd is. Dat betekent dat het een duurzaam plafond is van gerecycled materiaal, die aan het eind van zijn levensduur ook weer volledig wordt gerecycled (OWA Green Circle). Gebruikte OWA plafondpanelen worden ingenomen om geheel als grondstof te dienen voor nieuwe panelen.

Verwerking akoestische producten vereist vakmanschap

Het juist aanbrengen van een akoestische afwerking vraagt om bedrevenheid, precisie en meesterschap. Is de laag te dik, dan zal het akoestisch effect beduidend minder zijn. Is de laag te dun, dan is het plafond niet mooi dekkend. We hebben het dan over toleranties van tiende millimeters. 

Kwakman, uw partner voor akoestische oplossingen
Kwakman heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het toepassen en onderhouden van akoestiek in utiliteitsgebouwen zoals collegezalen, theaters en bioscopen, maar ook in ziekenhuizen, warenhuizen en zelfs in woningen. Talloze referenties bewijzen ons vakmaschap en binnen no time vertalen wij akoestische vraagstukken naar uitvoerbare oplossingen.

Wilt u meer weten? Wij adviseren u graag.