Bedrijven

Kwakman Tegelwerken

Ervaren en agile co-maker

Kwakman verzorgt excellent tegelwerk, op het niveau dat grotere aannemers van ons (mogen) verwachten. Van ziekenhuis tot winkelcentrum, van binnenstedelijke transformatie tot grootschalig woningbouwproject. Kwakman denkt mee, denkt vooruit, ontzorgt en levert uitsluitend vakwerk. Is financieel gezond en neemt verantwoording voor een zo compleet mogelijk pakket (af)bouwdisciplines.

Onze belofte

Met BIM en LEAN sterk verankerd in onze denkwijze en werkprocessen, bewijzen wij onze rol als agile co-maker keer op keer.

Kwakman, betrouwbare partner

Als het om tegelwerk gaat, is Kwakman uw aangewezen (bouwteam)partner! In de vorm van een uiterst ervaren en deskundig team professionals, beschikt Kwakman over meer dan 50 jaar gecombineerde ‘tegelwijsheid’. Verdeeld over alle lagen van de organisatie; van calculatie en werkvoorbereiding tot planning en uitvoering. Kwakman heeft de ‘kennis’ en de ‘handjes’ voor alle fases van grootschalige tegelprojecten.

Onze kracht is dat we de klant met Kwakman Groep een totaalpakket bieden. Met ongeveer 250 vakmensen zijn we actief in afbouw met wanden en plafonds, stuc- en schilderwerk, interieur, projectinrichting en ook tegelwerk. Onze opdrachtgevers hebben voor al deze disciplines één aanspreekpunt die alles voor ze regelt. Dat scheelt een hoop heen en weer bellen en overleggen, dus ook tijd en geld. Bovendien komt het de kwaliteit van het werk ten goede als je als ook verantwoordelijk bent voor de plaatsing van de wanden. In feite controleren wij onszelf bij iedere fase van het werk en dat is prettig voor de uitvoerder en opzichter

Jan Schokker

Neem contact met ons op

Kwakman ontstijgt grenzen en neemt jou mee. Maak kennis met onze baanbrekende werkwijze.

Neem contact op