Woningbouw

Seriematige woningbouw is veelal repeterend werk. Een nieuwbouwproject zou juist daarom uiterst efficiënt kunnen worden uitgevoerd. Dat vraagt wel om gestroomlijnde processen; in de voorbereiding, op logistiek vlak, in de uitvoering én… in samenwerking.

Onze divisie Woningbouw bestaat uit een compact team van specialisten met een totale focus op seriematige nieuwbouw van zowel gestapelde als grondgebonden woningen, al dan niet in combinatie met utiliteitsbouw. Kwakman verzorgt in zowel kleinere als grootschalige projecten het totale binnenbouwpakket, oftewel natte afbouw, droge afbouw en interieurbouw. Naast stucwerk, tegelwerk en schilderwerk leveren we slimme scheidingswanden en andere interieur-elementen.

Kwakman is er voor de aannemers en de afnemers

Door onze roots in afbouw en interieur zitten we (ook in onze mindset) heel dicht op de eindgebruiker. Daarom vinden we altijd een goede balans in het bewaken van belangen van zowel aannemers (uitvoerende en ontwikkelende bouwbedrijven) als afnemers (opdrachtgevers zoals vastgoedbedrijven maar ook kopers/huurders). Kwakman denkt letterlijk en figuurlijk van binnenuit een project, met kwaliteit, snelheid en rendement als uitgangspunten.

Prefabricage en standaardisering vanuit engineering

Kwakman investeert continue in talentvolle mensen, in kansrijke samenwerkingen en innovaties die het verschil gaan maken. Daarom onderscheiden we ons inmiddels met vergaande 3D engineering in BIM, met in-house ontwikkelde software en met prijswinnende prefab-oplossingen. Tel daar bij op: onze integrale oplossing voor complete binnenbouw én ons brede en diepe netwerk van partners om grootschalige projecten te kunnen managen. 

Maatwand: het slimme alternatief voor gibo-wanden

Stelt u zich eens voor: scheidingswanden in woningen realiseren met nauwelijks stof, nauwelijks afval, véél minder transport, géén droogtijd en eenvoudige implementatie van installatietechniek. Het kan met Maatwand, ons concept voor metalstud-wanden in woningbouw, gebaseerd op prefab materiaalpakketten per kamer.

Meer weten over onze Divisie Woningbouw?

Neem dan vrijblijvend eens contact op met één van deze mannen. Ze vertellen er graag over.

Alle divisies
Over Kwakman Groep
Tom Jonk
Tom Jonk Commercieel manager 06-30367092
Mark Redelaar
Mark Redelaar Hoofd calculatie 06-51806796

Diensten die we leveren in woningbouwprojecten.