Wat we doen

Brandpreventie

Kwakman is dé specialist in hoogwaardige brandwerende en -vertragende voorzieningen.

Totaaloplossingen voor bouwkundige brandpreventie

Inclusief onderzoek, advies, engineering, inspectie, onderhoud en beheer. Dat doen we in geheel Nederland, met een ervaren team van gekwalificeerde monteurs. In zowel woningbouw als utilitaire projecten, in nieuwbouw én bestaande bouw. Voor het brandwerend afdichten van doorvoeringen/sparingen en het aanbrengen van brandwerende bekledingen/coatings rondom staalconstructies is Kwakman uw vakkundige partner.

Brandwerende afdichtingen

Kwakman is specialist in het plaatsen van brandwerende afdichtingen van doorvoeringen én het onderhoud hiervan. Om een gebouw of ruimte brandwerend te maken, dicht Kwakman alle typen doorvoeringen, sparingen en naden af, geheel conform het Bouwbesluit. Kwakman geeft vuur geen kans.

Brandwerende bekledingen

Staal, leidingen en kanalen zijn kwetsbaar voor brand. Een oververhitte leiding of staalconstructie kan desastreuze gevolgen hebben voor uw pand. Door leidingen en staal te bekleden met een brandwerende coating blijven ze beschermd tegen brand. Kwakman, expert in het aanbrengen van brandwerende bekledingen, werkt geheel volgens geldende normen.