Wat we doen

Systeemplafonds

Kwakman biedt (maatwerk) oplossingen voor elk type plafond. Van systeem- en metalstud plafonds tot complexe, architectonische plafonds in afwijkende vormen of maten.

Oneindige mogelijkheden

Een systeemplafond zorgt ervoor dat technische installaties uit het zichtzijn, maar wel bereikbaar blijven. Bovendien is het eenvoudig om verlichting in het plafond te verwerken. Dankzij BIM-engineering op hoog niveau, in combinatie met maatwerk productie zorgt Kwakman voor hoogwaardige plafonds met eersteklas afwerking.

Kwakman, uw partner in akoestiek

Kwakman heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het toepassen en onderhouden van akoestische oplossingen in utiliteitsgebouwen zoals collegezalen, theaters en bioscopen, maar ook in ziekenhuizen, warenhuizen en zelfs in woningen. Of u nu architect, (ontwikkelende) aannemer, particulier of vastgoedeigenaar bent: wij vertalen uw akoestische vraagstukken naar uitvoerbare oplossingen.

Wie wij zijn?

Kwakman is een one stop shop in totaalafbouw. Zonder moeilijke communicatielijnen en met de ambitie om projecten slimmer, sneller en beter te maken. Door onze ervaring brengen wij rust in het afbouwproces. Samen met onze klanten, relaties en elkaar bereiken we door scherpte en openheid het beste resultaat. Iedere dag zoeken we naar verrassende oplossingen en proces verbeteringen. Daardoor zijn we voor steeds completere projecten een volwaardige en interessante partner.